Polskie forum o 30 Seconds To Mars
Matthew Walter Wachter, (ur. 5 stycznia 1976 r. w Pottsville (Pensylwania)). Basista Matt Wachter opuścił grupę 30 Seconds To Mars, aby móc spędzać więcej czasu z rodziną. Pozostali członkowie zespołu, którego wokalistą jest aktor Jared Leto, podziękowali Wachterowi za współpracę pisząc na swojej oficjalnej stronie internetowej: "Po pięciu wspaniałych latach w drodze, Matt Wachter uznał, że nadeszła pora, aby poświęcił więcej czasu swojej rodzinie. Całkowicie wspieramy go w tej decyzji i przyjmujemy ją z szacunkiem i zrozumieniem. To nie jest koniec, to nowy początek. Był czas, kiedy chcieliśmy, aby nic się nie zmieniało, ale zmiany nie da się uniknąć, a my wierzymy, że należy ją przyjmować jako dar. Żywimy wobec Mata wyłącznie pozytywne uczucia i zawsze będziemy pamiętać o jego wkładzie w ten zespół". Aktualnie Matt jest basistą zespołu Angels & Airwaves.
source: http://pl.wikipedia.org/wiki/Matt_Wachter
Słuchałam ostatnio Angels & Airwaves. Nie podobają mi się jakoś o_O . czy na pewno odszedł z powodu zaniedbanej rodziny? Przecież w tym zespole też musi pracowac, koncertowac i wgl. No ale było, minęło, i tak się nigdy nie dowiemy o co chodziło .
Katalonka wyjęłaś mi to z ust normalnie. Bo przecież tam też czas musi poświęcic zespołowi, ale może Marsi byli zbyt znani i musiał więcej czasu poświęcic, niż w zespole, w którym przypuszczał, że już nie uzyska takiej sławy...
Wiecie jaki jest Szef.. Dla niego zespół to wszystko, chciał jak najwięcej robić i wszystko jak najszybciej, pracować jak najintensywniej i zawsze starcza mu na wszystko sił... Nie każdy tak umie. Mi się wydaje, że Matt po prostu się zmęczył, ale pluję sobie strasznie w brodę, że odszedł ;/ bardzo mi go brakuje, on był ziom i naprawdę idealnie pasował do nich...
Noooo, ja do teraz ich kojarzę jako we 4, z plakatów i w ogóle. takich ich poznałam i takich ich widzę wszystkich w klipach, więc tak jakoś dziwnie. Może faktycznie dla Matta to było za dużo, za wielki natłok tej sławy i ambicji szefa ;]
Moje zdanie jest takie, że Matt wytrzymał bardzo długo, ale nie jest takim długodystansowcem jak Shann Shann i Jay mają to we krwi
reszta się ciągle zmienia, chciałam zauważyć
Co bracia to bracia, muszą się razem trzymac Ale Tomo długo jest przecież... Cóż, Matta to była decyzja i trzeba ją uszanowac.... W klipie ABL jakoś dziwnie jak jest ich 3 tylko w sumie. Aaa, i przyznam, że Matta mało znam, ale jednak w muzyce czuje się jednak tą obecnośc muzkalną jego. Tak ogólnie kiedy on dokładnie odszedł?