Polskie forum o 30 Seconds To Mars
OblivionChildPogromca Forum
chociaż ja marsów zaczełam tak nałogowo słuchać właśnie dzieki tej płycie, i s/t jest dla mnie w pewnym sensie ulubioną, ale kompletnie rózni się od TIW i ABL. I w pałni zgadzam się z V. :
Videlchan napisał:
Owszem tą i ostatnią płytę dzieli przepaść ale dla mnie to lepiej bo w tym momencie mam 3 różne płyty które mogę sobie zapuścić w zależności od nastroju
Ostatnio edytowany przez OblivionChild (2012-01-13 21:52:31)

Life is suffering. Accept it, know it, and get over it.
Junkie Re VengeBeliever
Zawsze, gdy ktoś pyta mi się, którą płytę Marsów lubię najbardziej odpowiadam, że ABL, ale jednak to s/t chyba najczęściej słucham. Piosenki wciągają do końca, trudno się od nich oderwać. Świetne riffy gitarowe, bardzo mocna perkusja, ostre rockowe brzmienie w połączeniu z głosem Jared'a dają zajebisty efekt. Cała atmosfera, klimat płyty wywołuje masę różnych emocji. Gdzieś, kiedyś czytałam, że słuchając tej płyty można poczuć się jakby brało się udział w podróży kosmicznej. Całkowicie się z tym zgadzam, sama nazwa '30 Seconds To Mars', teksty piosenek, różnorodność muzyki powodują takie uczucie. Ulubiona piosenka? Chyba jednak 'Buddha For Mary', tej piosenki mogłabym słuchać bez przerwy i chyba nigdy by mi się nie znudziła.

Damiana100Believer
Najlepsza ich plyta. Uwielbiam to mocne granie i wrzaski 93MM i EOB to jak dla mnie mistrzostwo swiata. Ja z nimi zaczelam od ABL ale to s/t najczesciej slucham