Polskie forum o 30 Seconds To Mars
W temacie piszemy nasze opinie o Shannonie. Tylko opinie bez żadnych zdjęć.
Jest niesamowity! Jego energia podczas koncertów jest niezwykła, on daje z siebie wszystko. Daje takiego kopa publiczności, że głowa mała. Potrafi wprawić w dobry humor.
Najlepszy perkusista jakiego znam. Do tego ma poczucie humoru i swój oryginalny styl.
Ostatnio edytowany przez Dangerous (2011-03-28 15:38:46)
,,Po co obiecywać, że zrobi się, co jest możliwe? Każdy może zrobić to, co jest możliwe. Trzeba obiecać, że dokona się niemożliwego, ponieważ czasem niemożliwe staje się możliwe, jeśli tylko znajdzie się właściwy sposób. A gdyby nawet nie, to przynajmniej często udaje się poszerzyć granice możliwości. A jeśli się przegra... No cóż, to przecież było niemożliwe." - Terry Pratchett
Asja napisał:
zajebisty koleś. tyle.
zgadzam się kocham jego energie na koncertach!
utalentowany i uwodzicielski kurdupel
i tyle w temacie
Kurdupel nie kurdupel, ale za to jaki;P
Uwielbiam go za tą energię i na koncertach i w wywiadach; za poczucie humoru. Zresztą pewnie już wszystkie z Was znacie filmik o cudownym śmiechu Shannona On mnie rozbraja na kawałki i nie mogę przestać się śmiać (razem z nim /z niego/ do niego -a świadkiem moje współlokatorki ;D
Także za to że ma świetny kontakt z fanami, a kończąc na jego zawadiackim uśmiechu i bosssskich brwiach, ach
to się rozpisałam, o nim mogłabym pisać eseje:P
uwielbiam jego energię! gze na perkusji poswięcił całe życie i to cenie u niego. Fakt, może trochę niski jest, ale za to talentu może mu pozazdrościć niejeden ^ w grę wkłada całe serce i energię, widziałam to kiedy stałam naprzeciewko niego na koncercie w warszawie, po prostu był cały mokry ! pozatym uwielbiam jego poczucie humoru, niejeden wywiad bez niego nie byłby udany ^
Na perkusji gra świetnie i z wielką energią. Widać, że wkłada w to dużo pracy. Po za tym nie powiem, że jest także zabawny i zwariowany, co chyba bracia Leto mają w genach
rebel napisał:
uwielbiam jego energię! gze na perkusji poswięcił całe życie i to cenie u niego. Fakt, może trochę niski jest, ale za to talentu może mu pozazdrościć niejeden ^ w grę wkłada całe serce i energię, widziałam to kiedy stałam naprzeciewko niego na koncercie w warszawie, po prostu był cały mokry ! pozatym uwielbiam jego poczucie humoru, niejeden wywiad bez niego nie byłby udany
Nic dodać nic ująć!
Genialny perkusista,chyba lepszego nie ma.Poza tym oddany swoim fanom.Wkłada całe serce w to jego walenie!
Ma wyśmienity uśmiech który szczerze powiem czasem mnie rozbraja.Uwielbiam wywiady z nim bo chyba tylko on z ich trójki potrafi mnie rozśmieszyć do tego stopnia że ledwo co usiedzę na krześle (nie raz przez niego zleciałam także ten tego no )
Fan
jest świeny ! niektórym się wydaje że żyje w cieniu brata...ale moim zdaniem tak nie jest! i Jared i Shanon mają swoje oddane fanki, które kochają każdego z osobna za coś innego (czy coś takiego.)... na perkusji po prostu wymiata ! jego poczycie rytmu jest naprawde powalające! ;]
Wiesz...może trochę sława Jareda go przyćmiła Jest ciut mniej znany:) ale to nie oznacza że nie ma swoich oddanych fanek i wielbicielek!
Uwielbiam to jego energiczne walenie w bebny!To on nadaje tak wspaniały rytm tym wszystkim piosenkom
Fan
dokładnie ! to w jego solówkach moja noga wykonuje dziwne `podskoki` .
killmonkeyy napisał:
dokładnie ! to w jego solówkach moja noga wykonuje dziwne `podskoki`
.
uwierz nie tylko twoja
ja cała skaczę przy nich
Fan
haha, no wierze, wierze podoba mi się jak on gra w TIW ! ja nawet gdybym choć troche probowała nigdy nie zagrałabym tak jak Shanon! ^^