Polskie forum o 30 Seconds To Mars
Mars Army
Jedna z moich ulubionych piosenek! Kurczę, fajnie by było gdyby zrobili teledysk, aczkolwiek nie wiem co mogliby wymyślić.. Mam nadzieję, że faktycznie powstanie, i to nie za 5 lat xD
8.11.2011, Łódź - I will never forget. Dreams come true.
Adventure seeker
Ja też słyszałam i przeraża mnie to. Lepiej dla nich, żeby nie kręcili już ŻADNYCH teledysków.
K nie przesadzaj
Po jednym takim sobie i jednym żałosnym, nie znaczy że już Bart nic nie potrafi
Obawa lekka pozostaje, ale ja cały czas liczę na dobry klip.
Chyba, że ta płyta jest cała tak pokręcona, albo może inaczej, umysł J przy tej płycie spaczył mu poglądy na normalność
Adventure seeker
Ja nie przesadzam. Naprawdę nie przesadzam. Jak dotąd klipy z TIW mają tendencję spadkową i chociaż wierzę, że gorszy syf niż Hurricane ciężko byłoby stworzyć, wierzę też, że pokłady chorych fantazji J.L. jeszcze się nie skończyły. Poważnie
Płyta dla mnie nie jest pokręcona, ja ją naprawdę lubię. Może właśnie o to im chodzi, żeby tego wyłącznie słuchać a nie patrzeć na klipy
Ostatnio edytowany przez Killer_Queen (2011-02-08 11:57:54)
Killer_Queen napisał:
Ja nie przesadzam. Naprawdę nie przesadzam. Jak dotąd klipy z TIW mają tendencję spadkową i chociaż wierzę, że gorszy syf niż Hurricane ciężko byłoby stworzyć, wierzę też, że pokłady chorych fantazji J.L. jeszcze się nie skończyły. Poważnie
![]()
Płyta dla mnie nie jest pokręcona, ja ją naprawdę lubię. Może właśnie o to im chodzi, żeby tego wyłącznie słuchać a nie patrzeć na klipy
Mi to pasuje bo ja i tak prawie wyłacznie słucham. Klipów z TiW nie ogladam bo mi się nie podobają, może CTTE czasami jak złapie w telewizji bo reszta niee....
Dlatego liczę na cos naprawdę dobrego
żebym się nie przeliczyła
Adventure seeker
Kajge napisał:
żebym się nie przeliczyła
Właśnie.
Ja w ogóle odnoszę wrażenie, że czasy dobrych klipów odpłynęły wraz z ABL. Poważnie.
I tak teraz się zastanawiam, NOTH byłoby czwartym klipem, nie licząc zaginionego gdzieś na afgańskich polach bitewnych This is war.
Zajebiście, ale co dalej?
Dalej nie będzie już nic....
do następnej płyty, kiedykolwiek ona będzie ....
Adventure seeker
A płyta za jakieś 35338387252319 lat
Killer_Queen napisał:
I tak teraz się zastanawiam, NOTH byłoby czwartym klipem, nie licząc zaginionego gdzieś na afgańskich polach bitewnych This is war.
K zabiłaś mnie tym, już mi się wyobraźnia włączyła jak ten film już cały złożony się kurzy gdzieś na pustyni bo go zapomnieli albo im wypadł po drodze
Happiness, more or less, it's just a change in me, something in my liberty, oh, my, my...
Adventure seeker
Siulba napisał:
Killer_Queen napisał:
K zabiłaś mnie tym, już mi się wyobraźnia włączyła jak ten film już cały złożony się kurzy gdzieś na pustyni bo go zapomnieli albo im wypadł po drodze
S, uwierz albo nie ale zabicie Ciebie nie było moim celem, po prostu patrząc na to, co dzieje się z tym klipem (lub raczej to, co się z nim NIE dzieje a dziać powinno) to chyba jedyny logiczny wniosek